*خبر بسیارمهم* تعیین و معرفی دانشگاه جایگزین برای دانشجویان در حال تحصیل در مهر ماه سال 1401
١٤٠١/٠٦/١٧

اطلاعیه بسیار مهم معرفی دانشگاه جایگزین
برای دانشجویان در حال تحصیل
در ترم مهر سال 1401

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویانی که تا پایان ترم تابستانی جاری (سال 1401)، فارغ التحصیل نمی شوند و تحصیل ایشان در ترم مهر سال 1401 (ترم بعد) ادامه دارد، می رساند، بر اساس ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه غیردولتی غیاث الدین جمشید کاشانی واقع در شهرک دانشگاهی اندیشه آبیک، به عنوان دانشگاه جایگزین دارالفنون، جهت ادامه تحصیل این عده از دانشجویان عزیز، انتخاب و معرفی گردیده است.

لذا مقتضی است، کلیه دانشجویانی که در ترم آینده (مهر 1401)، واحد درسی دارند، جهت انجام امور اداری انتقال پرونده های خود، به دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی، به شرح ذیل عمل نمایند:
1- در طی یکی از روزهای سه شنبه و چهارشنبه و از ساعت 9:30 تا 13:30، جهت جمع بندی پرونده آموزشی و مالی خود، حضوراً به محل دانشگاه دارالفنون، مراجعه نموده و پس از انجام امور اولیه، نسبت به دریافت نامه رسمی جابجائی (انتقال) خود به دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی، اقدام نمایند.
2- طی یکی از روزهای یکشنبه تا پنجشنبه، با در دست داشتن نامه جابجایی (انتقال)، به محل دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی، واقع در "آبيک - شهرک دانشگاهي انديشه-بلوار دانش - دانشگاه غياث الدين جمشيدکاشاني" مراجعه نموده و جهت ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال بعدی خود اقدام نمایند.
همکار محترم دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی جهت انجام هماهنگی ثبت نام در واحد آموزش: سرکار خانم پهلوانی

قابل ذکر است، طبق توافق صورت گرفته با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین دانشگاه غیردولتی غیاث الدین جمشید کاشانی، دانشجویان در حال تحصیل منتقل شده به این دانشگاه، از مزیت های ذیل برخوردار خواهند بود:
1- مدرک تحصیلی نهایی ایشان توسط دانشگاه غیردولتی غیاث الدین جمشید کاشانی که از برترین دانشگاه های غیردولتی کشور می باشد، صادر خواهد گردید.
2- هیچ هزینه ای بابت انتقال به دانشگاه مبداء و بابت معادلسازی دروس گذرانده شده به مقصد نباید پرداخت گردد.

برای سایر دانشجویان (فارغ التحصیل، اخراج، عدم مراجعه، انصراف و ...) فعلاً دانشگاه دارالفنون در محل فعلی خود پاسخگو می باشد و به محض تغییر شرایط مربوط به این عده از دانشجویان، در اولین فرصت و از همین طریق اطلاع رسانی خواهد گردید.

همچنین به کلیه دانشجویانی که در ترم گذشته و یا ترم تابستانی جاری، کلیه دروس چارت رشته خود را به اتمام رسانده و فارغ التحصیل محسوب می شوند هم اکیداً توصیه می گردد، در اسرع وقت نسبت به انجام تسویه حساب قطعی خود و اتمام مراحل فراغت از تحصیل نزد همکاران واحد آموزش دارالفنون، اقدام نمایند.

با آرزوی موفقیت
موسسه آموزش عالی دارالفنون