*اطلاعیه بسیار مهم* قابل توجه کلیه دانشجویانی که تاکنون تسویه حساب نکرده اند
١٤٠١/٠٦/٠٩

⚠️اطلاعیه ======= مهم⚠️

✳️با توجه به اینکه پس از تعیین و ابلاغ دانشگاه مقصد (جایگزین) توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فیزیک کل پرونده های دانشجویان (فارغ التحصیل، اخراجی، انصرافی، عدم مراجعه و ...) به محل آن دانشگاه منتقل و تحویل داده خواهد شد....
❗لذا به کلیه دانشجویانی که تا این لحظه، به هر دلیلی مراجعه و تسویه نکرده اند، توصیه می گردد، در صورتی که مدارکی در پرونده بایگانی خود دارند، در زمان باقیمانده تا انتقال سیستم، در روزهای سه شنبه و چهارشنبه، ضمن مراجعه به محل دانشگاه، نسبت به انجام تسویه حساب و دریافت مدارک داخل پرونده خود اقدام نمایند.

⚠️بدیهی است، پس از انتقال پرونده ها به محل جدید، مجموعه فعلی دارالفنون، جهت انجام امور مربوطه حضور نخواهند داشت و انجام موارد بر عهده همکاران دانشگاه مقصد (جایگزین) خواهد بود.

✌️با آرزوی موفقیت
🎓دانشگاه غیردولتی دارالفنون