*اطلاعیه بسیار مهم* قابل توجه دانشجویانی که تا تاریخ 31 شهریور 1401 فارغ التحصیل نمی شوند
١٤٠١/٠٦/٠٩

⚠️بسیار مهم⚠️
✅قابل توجه کلیه دانشجویانی که تا پایان ترم تابستان جاری فارغ التحصیل نخواهند شد.

1️⃣دانشجویانی که تا پایان شهریور ماه جاری قادر به اتمام کلیه واحدهای درسی خود نیستند، منتظر اطلاعیه تعیین دانشگاه مقصد (جایگزین) در طی روزهای آینده و از طریق کانال واتساپ، تلگرام و سایت دارالفنون باشند.
به اطلاع می رساند، دارالفنون با همکاری وزارت علوم سعی دارد که کمترین هزینه و تبعات برای دانشجویان باقیمانده ایجاد شده و بهترین محیط برای تحصیل این عده انتخاب و معرفی گردد.

2️⃣دانشجویانی که در ترم قبل و تابستان جاری دروس خود را به اتمام رسانده و فارغ التحصیل می شوند و تا کنون نسبت به تسویه حساب اقدام نکرده اند، در اسرع وقت دو فرم تسویه حساب و درخواست دانشنامه را پرینت و تکمیل کرده و عکس واضح فرم تکمیل شده را برای ادمین واتساپ دانشگاه ارسال نمایید تا امور فراغت شما در فرصت باقیمانده توسط دارالفنون انجام گردد.

⚠️شایان ذکر است، پس از ابلاغ رسمی وزارت علوم، کلیه امور دانشجویان (اعم از در حال تحصیل، فارغ التحصیل، اخراجی، انصرافی و ...) صرفا توسط دانشگاه جایگزین صورت خواهد پذیرفت.

❗لذا خواهشمند است، پیگیر اطلاعیه های اعلام دانشگاه جایگزین باشید و تا زمان اطلاع رسانی در این زمینه، سوالی مطرح نفرمایید.

🙏با سپاس
🏢دانشگاه غیردولتی دارالفنون