ارسال اطلاعات کارت واکسیناسیون کرونای دانشجویان در حال تحصیل
١٤٠٠/٠٩/١١

ارسال اطلاعات واکسیناسیون دانشجویان در حال تحصیل
جهت جمع آوری اطلاعات واکسیناسیون دانشجویان برای برگزاری حضوری کلاس ها

قابل توجه دانشجویان در حال تحصیل دانشگاه:
 با توجه به احتمال حضوری شدن ادامه فعالیت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور به دلیل واکسیناسیون عمومی، بدینوسیله لازم است، کلیه دانشجویان در حال تحصیل دانشگاه، با مراجعه به سایت رسمی وزارت بهداشت به آدرس https://vcr.salamat.gov.ir/fa و تکمیل اطلاعات لازم، لینک دریافت کارت واکسن الکترونیکی خود را درخواست داده و در پایان، لینک دریافت کارت واکسن خود را که توسط پیامک و از وزارت بهداشت دریافت نموده اند، در فرم ذیل، برای دانشگاه ارسال نمایند.

نکته بسیار مهم:
 مطابق با بخشنامه های وزارت بهداشت و وزارت علوم، پس از اعلام حضوری شدن فعالیت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، ارائه کلیه خدمات آموزشی صرفاً به دانشجویانی میسر خواهد بود که دارای اطلاعات جامع و تائید شده واکسیناسیون کامل کرونا باشند و دانشجویان فاقد کارت واکسن تائید شده، ملزم به استفاده از مرخصی تحصیلی خواهند بود.

جهت ورود به صفحه تکمیل فرم ارسال اطلاعات واکسیناسیون کرونای دانشجویان در حال تحصیل دانشگاه غیردولتی دارالفنون،   اینجا    کلیک کنید.

با آرزوی سلامتی برای دانشجویان عزیز و خانواده ایشان
موسسه آموزش عالی دارالفنون