اطلاعیه مهم شیوه برگزاری کلاس های غیرحضوری نیمسال 1-1400

⚠️🔥بسیار مهم --- اطلاعیه برگزاری کلاسهای غیرحضور نیمسال 1-1400 🔥⚠️

دانشجویان عزیز و گرامی:

🎊 ضمن عرض تبریک بابت آغاز سال تحصیلی جدید،
⚠️موارد ذیل را در زمینه برگزاری کلاسهای نیمسال جاری (1-1400) به اطلاع می رساند:

1- کلاس های دارای زمان و ساعت تشکیل در سامانه سیدا و کارنامه دانشجویان، طبق همان روز و ساعت در فضای اسکای روم و بر اساس لینک اختصاص یافته هر استاد تشکیل خواهد گردید؛

2- کلاس های زیر حدنصاب در کارنامه انتخاب واحد دانشجویان، صرفا به شیوه معرفی به استاد (ارائه جزوه و برگزاری امتحان) تشکیل خواهند شد و کلاسی نخواهند داشت؛

3- برخی از کلاسهای درسی به دلیل تعداد بسیار کم دانشجو، ادغام شده و جهت امکان تشکیل کلاس، در یک تایم برگزار می گردند. لذا مدیریت شیوه برگزاری این کلاس ها بر عهده اساتید مربوطه می باشند.
(✳️ تقسیم تایم کلاس بین دروس یا برگزاری یک هفته درمیان هر درس و ...)

4- دانشجویان عزیز، جهت ورود به اتاق تدریس در اسکای روم، ابتدا روی لینک مقابل نام استاد خود در جدول کلاس ها کلیک کرده و سپس ✳️ نام کاربری= شماره دانشجوئی و ✳️ رمز عبور= شماره ملی 10 رقمی دانشجو خواهد بود.
⛔فقط در روز و ساعت کلاس خود (طبق برنامه انتخاب واحد) وارد کلاسها شوید.
⚠️قبل از ورود استاد به اتاق تدریس، دانشجویان قادر به ورود به کلاس نخواهند بود.

5- اساتید در اتاق های تدریس به عنوان اپراتور ثبت گردیده اند و تا اپراتور وارد کلاس نشود، دانشجویان قادر به ورود نخواهند بود.

6- انواع فایل و ویدئوهای راهنمای استفاده از اسکای روم (به عنوان دانشجو) در سایت های مختلف وجود دارد و با یک جستجوی ساده در گوگل  ⬅️"راهنمای استفاده از اسکای روم به عنوان دانشجو" ➡️ می توانید با فضای کاربری آن آشنا شوید.

7- اتاق های تدریس در اسکای روم تعریف شده و کلیه کلاسهای مجازی از روز 📆 دوشنبه 19 مهر و در فضای اسکای روم برگزار خواهد گردید.

8- ملاک حضور و غیاب دانشجویان در نیمسال جاری، گزارش مدیریت اتاق های پنل مدیریت اسکای روم از روز و ساعت ورود و خروج دانشجویان به سامانه خواهد بود. لذا لازم است، بر اساس برنامه اعلام شده در اتاق های کلاس درس خود حاضر باشید.

9- جهت ارتباط دانشجویان با اساتید محترم، به جز کلاسهای اسکای روم، گروه های واتساپ نیمسال 1-1400 هر استاد به مرور و بصورت مجزا تشکیل و اطلاع رسانی خواهد گردید.

جهت دانلود لیست لینک کلاس های اسکای روم اساتید در نیمسال 1-1400 کلیک کنید.

🙏با تشکر از همراهی شما
✍️واحد آموزش دارالفنون