📣 اطلاعیه اعلام لینک کلاس های ادوب کانکت نیمسال اول 1-99 📣
١٣٩٩/٠٧/٢٢

📣اعلام رسمی لینک کلاس های ادوب کانکت📣

✳️به اطلاع اساتید بزرگوار و دانشجویان عزیز می رساند، لینک نهایی ادوب کانکت (Adobe Connect) کلاس های مجازی نیمسال اول 1-99، به شرح فایل های ارسالی بعدی اعلام می گردد.

♨️موارد مهم:

1️⃣فایل های ارسالی 🔹به ترتیب روز تشکیل کلاس و در داخل هر جدول به ترتیب ساعت تشکیل کلاس بر اساس برنامه ریزی آموزشی دانشگاه می باشد.

2️⃣جهت ورود به هر کلاس، کافی است 🔹لینک مقابل نام هر کلاس را از جدول کپی کرده و در فضای URL برنامه یا سایت ادوب کانکت قرار داده و OK کنید.

3️⃣ورود به هر کلاس صرفا برای استاد محترم همان کلاس و دانشجویان همان درس امکانپذیر است و 🔹افراد متفرقه قادر به ورود به کلاس نیستند.

4️⃣امکان بررسی و مشاهده ساعت های ورود و خروج کلیه اعضا هر کلاس (اعم از استاد و دانشجو) برای ادمین برنامه ادوب کانکت فراهم است و همین گزارش 🔹ملاک بررسی حضور و غیاب و تاخیر و تعجیل اساتید محترم و دانشجویان عزیز خواهد بود.

5️⃣دانشجویان برای ورود به داخل هر کلاس:
🟢 نام کاربری= شماره دانشجویی دانشجو در دارالفنون
🟢 رمز ورود= شماره ملی 10 رقمی کامل دانشجو
و اساتید برای ورود به هر کلاس:
🟣 نام کاربری= کد مدرسی هر استاد در دارالفنون
🟣 رمز عبور= کد ملی کامل ۱۰ رقمی هر استاد
استفاده نمایند.

6️⃣ورود و استفاده از فضای ادوب کانکت هر کلاس برای اساتید و دانشجویان، 🔹فقط در روز و ساعت مشخص شده در برنامه میسر می باشد و تا قبل از حضور استاد، سایر اعضا قادر به ورود نخواهند بود.

7️⃣گروه های واتساپی اساتید، جهت ادامه ارتباط بین اساتید و دانشجویان باقی می مانند اما از روز 📆دوشنبه 28 مهر ماه هیچ ملاکی برای تشکیل کلاس نخواهند بود و از تاریخ مذکور ⛔️فقط گزارش برنامه ادوب کانکت به عنوان ملاک حضور استفاده می گردد.

8️⃣پیشنهاد می شود اساتید عزیز و دانشجویان محترم، در هفته جاری (تا 24 مهر)، برخی از کلاس ها را در ادوب کانکت برقرار نمایند تا ضمن آشنایی با فضای برنامه و کار اولیه، واحد آموزش بتواند نواقص احتمالی را بررسی کرده و برطرف نماید.

🙏با آرزوی موفقیت🙏

📢 لطفاً به دوستان خود اطلاع دهید.

🆔Admin:    👉 @DarolfonoonUniversity