راهنمای دانلود نرم افزارهای مرتبط با ادوبی کانکت
١٣٩٩/٠٧/١٥

اساتید ارجمند
دانشجویان عزیز

با توجه به شرایط کشور و لزوم اجرای آموزش از طریق فضای مجازی و انتخاب نرم افزار Adobe Connect جهت آموزش در دانشگاه غیردولتی دارالفنون، در ذیل، در مورد این نرم افزار و دانلود آن برای ابزارهای مختلف از جمله کامپیوتر، لپ تاپ، تبلت، موبایل و ... توضیحاتی ارائه گردیده است.

در این بخش برنامه ی Adobe Connect نسخه ی سمت کاربر را برای اتصال به کلاسهای مجازی  معرفی شده است. لازم به ذکر هست کاربران سطح Participants (دانشجویان)  نیازی به نصب برنامه ندارند ومیتوانند با مرورگر وارد کلاس شوند. اما مدرسین میبایست نرم افزار را نصب کنند.

برای اماده سازی سیستم با گام های زیر نرم افزار و فلش پلیر باید نصب شود:

۱ : از بخش  Add or remove ویندوزتان تمام فلش پلیر هایی که نصب هست را حذف کنید

۲:  از بخش  Add or remove ویندوزتان تمام ادوبی کانکتهایی که نصب هست را حذف کنید  (اگر قبلا نصب کرده اید)

۳ : اخرین ورژن فلش پلیر(Adobe Flash Player)  را با توجه به پلتفرم مورد نظر، از لینک‌های زیر دانلود کنید ‌:

دانلود آخرین نسخه نرم افزار ادوب فلش پلیر برای ویندوز (Windows)

دانلود آخرین نسخه نرم افزار ادوب فلش پلیر برای مک (Mac)

دانلود آخرین نسخه نرم افزار ادوب فلش پلیر برای مرورگر کروم (Chrome)

دانلود آخرین نسخه نرم افزار ادوب فلش پلیر برای مرورگرهای موزیلا فایرفاکس، سافاری و اوپرا (Firefox, Safari، Opera)

دانلود آخرین نسخه نرم افزار ادوب فلش پلیر برای اینترنت اکسپلورر (Internet Explorer)

۴ : اخرین ورژن ۲۰۲۰ ادوب کانکت را از لینک های زیر متناسب با سیستم عاملتان انتخاب کنید :برای مثال  دانلود ادوب کلاینک ویندوز

در این مرحله پس از اتمام نصب روی ادوبی کلیک و با اطلاعات نام کاربری و رمز عبورتان وارد کلاس شوید. (متعاقبا نام کاربری و رمز عبورها اطلاع رسانی خواهد گردید.)

آموزش ورود به کلاس مجازی در AdobeConnect

سیستم عامل ویندوز :

سیستم عامل ویندوز دارای دو نسخه ادوبی کلاینت هست که در صورتی که با یکی موفق به ورود نشدید از روش دوم استفاده کنید

دانلود نسخه ی AdobeConnect Clinet Addin برای ویندوز  : نسخه پلاگین تحت اجرای مرورگر -  حجم حدود 40 مگابایت - در این حالت میبایست از طریق مرورگر وارد کلاس شوید وپس از نصب ایکونی برای ورود به کلاس در دسکتاپ ظاهر نمیشود لذا برای ورود به کلاس باید با مرورگر اقدام کرده و هنگام اجرای پلاگین دکمه ی تائید را مانند تصویر زیر بزنید

فعال سازی پلاگین ادوب کانکت در مرورگر

دانلود نرم افزار Adobe Connect برای ویندوز :  نسخه ی مستقل از مرورگر (standalone) حجم 18 مگابایت - با این نرم افزار یک ایکون برای ورود به کلاس در کامپیوترتان و دسکتاپ ظاهر میشود

سیستم عامل مکینتاش :
دانلود نرم افزار Adobe Connect برای مکینتاش

سیستم عامل اندروید :
دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی با تبلت و موبایل اندروید

سیستم عامل ISO :
دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی برای IOS (لینک iTunes )

با سپاس از شما

ابتدا با دانلود نرم افزار مربوطه در دیوایس (ابزر خود) شرایط استفاده از نرم افزار ادوبی کانکت را فراهم نمائید. اطلاعیه های تکمیلی متعاقباً ارسال خواهد گردید.

دانشگاه غیردولتی دارالفنون