✳️♨️ اطلاعیه آموزش مجازی نیمسال دوم 2-98 دانشگاه غیردولتی دارالفنون
١٣٩٩/٠١/٢٠

✳️اطلاعیه آموزش مجازی دارالفنون✳️

⚠️ضمن عرض تبریک مجدد نوروز باستانی، به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز میرساند، بدلیل شیوع ویروس کرونا و ایجاد شرایط قرنطینه اجباری در کشور، گروه های واتساپ آموزش مجازی برای کلیه اساتید نیمسال جاری (۲-۹۸) ایجاد و بطور عمومی در اختیار دانشجویان عزیز قرار گرفته است تا پس از عضویت در گروه های مذکور، ضمن دریافت جزوات و منابع درسی و مطالعه آنها، سوالات و اشکالات درسی نیز از همان طریق و با هماهنگی بین اساتید محترم و دانشجویان عزیز برطرف گردد.
💯 لذا از کلیه دانشجویان عزیز دعوت میگردد، ضمن عدم مراجعه حضوری به محل دانشگاه تا زمان اعلام رسمی مسئولین، با مشاهده اطلاعیه های آموزش مجازی و مشارکت در آن، زمینه و امکان ارائه و اتمام دروس در نیمسال جاری را فراهم نموده و از هرگونه وقفه تحصیلی خود ممانعت نمایند.
⏺ شایان ذکر است، هماهنگی های لازم با اساتید محترم صورت پذیرفته و در صورت نیاز دانشجویان، رفع اشکالات پیش آمده در مطالعه دروس از طریق تماس تصویری و یا ارسال فایل تصویری استاد در گروه های یاد شده انجام خواهد پذیرفت.

✍️اطلاعیه های تکمیلی و لینک گروه های واتساپ دانشگاه در کانال تلگرام رسمی دانشگاه به آدرس https://t.me/darolfonoonuni  منتشر گردیده است.

همچنین می توانید سوالات خود را از طریق آی-دی تلگرام  🆔 @DarolfonoonUniversity و یا شماره واتساپی 09914767365 مطرح نموده و منتظر پاسخ باشید.

📢 لطفاً به دوستان خود نیز اطلاع دهید.

🎓دانشگاه غیردولتی دارالفنون🎓
🆔Admin:    👉 @DarolfonoonUniversity