♨️ اطلاعیه های مهم آغاز کلاس های نیمسال اول 1-98 ♨️
١٣٩٨/٠٧/١٧

♨️اطلاعیه های مهم تشکیل کلاسهای نیمسال 1-98♨️

✳️به اطلاع کلیه اساتید ارجمند و دانشجویان عزیز می رساند، از روز سه شنبه مورخ 1398/07/16، کلیه گروه های درسی که در سیستم جامع، در مقابل آنها1- نام استاد، 2- روز و ساعت تشکیل، 3- شماره کلاس درج شده باشد، تشکیل خواهند شد.

✳️لیست انتخاب واحد دانشجویان ترم اول (ورودی 1398)، در کانال تلگرام دانشگاه منتشر شد.

✳️اطلاعیه های تشکیل برخی از دروس  و کارگاه ها، جداگانه منتشر گردیده است، که از این اطلاعیه مستثنی می باشند.

✳️کلیه دانشجویان جدیدالورود که معادلسازی دروس دارند، در اسرع وقت و با ارائه کارنامه رسمی از دانشگاه قبلی خود، پیگیر انجام امور معادلسازی و ثبت دروس خود و پس از آن انجام انتخاب واحد خود باشند.

✳️کلیه دانشجویان دیگر ورودی سال 1398 که در پروفایل خود انتخاب واحد ندارند، در اسرع وقت و هر چه سریعتر جهت پیگیری وضعیت واحدهای خود، به واحد آموزش مراجعه نمایند.

✳️برای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 1398، در هفته جاری انتخاب واحد انجام شده و از هفته آینده (22 مهر به بعد) کلاس ها تشکیل خواهند گردید.

♨️توضیح در مورد گروه های زیر حدنصاب در انتخاب واحد♨️

✳️عبارت "زیر حد نصاب" که در مقابل انتخاب واحد برخی از دانشجویان مشاهده می شود، به مفهوم این است که آن گروه درسی به دلیل متقاضی بسیار کم، قابل تشکیل نبوده است و بالاجبار بدلیل 🔹ترم آخر بودن یا 🔹تعداد واحد زیر سقف دانشجو، برای 🔺برخی از دانشجویان باقی مانده است.

✳️این گروه های درسی ✍️دارای نام استاد و ⛔️فاقد روز و ساعت و محل تشکیل می باشند. لذا دانشجویان مربوطه موظف هستند، در طول ترم، با استاد مشخص شده، در مورد سرفصل درس و شیوه امتحان هماهنگ گردیده و بر اساس برنامه امتحانی پایان ترم، همانند دروس دیگر، در جلسات امتحانی شرکت نمایند.

🚫برای این گروه های درسی جلسات کلاس تشکیل نخواهد گردید و صرفاً امتحان پایان ترم خواهند داشت.

🆔Admin:    👉 @DarolfonoonUniversity