📣مهم... قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد)📣
١٣٩٨/٠٧/٠٤

📣قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد)📣
♨️آخرین اخطار♨️

✳️با توجه به اینکه مهلت دفاع از 🔹پایان نامه و 🔸سمینارهای نیمسال قبل (2-97) به پایان رسیده است، طبق آئین نامه آموزشی کلیه دانشجویانی که موفق به دفاع از پایان نامه و سمینار اخذ شده خود در نیمسال 2-97 نشده اند، ملزم به درخواست 🔺سنوات اضافی (ترم 5 یا ترم 7) و 🔺تمدید پایان نامه یا سمینار خود در نیمسال 1-98 می باشند.

📝طبق آئین نامه آموزشی وزارت علوم و اعلام شورای تحصیلات تکمیلی دارالفنون، حداکثر ⌛️مهلت درخواست و انجام امور سنوات اضافی و تمدید پایان نامه و سمینار برای دانشجویان ارشد، در نیمسال 1-98، تا پایان هفته حذف و اضافه (روز پنجشنبه 📆11 مهر) می باشد.

🚫بدیهی است، در صورت عدم اقدام در مهلت مقرر، دانشجو موظف خواهد بود، برای نیمسال 1-98 خود درخواست مرخصی نموده (👈در صورن داشتن سنوات) و یا اخراج آموزشی خواهد گردید (👈در صورت اتمام سنوات) و کلیه تبعات بی توجهی دانشجویان بر عهده ایشان بوده و امکان مساعدت دیگری از سوی دانشگاه فراهم نمی باشد.

📢 لطفاً به دوستان خود اطلاع دهید.