♨️🔴اطلاعیه مهم تمدید معافیت تحصیلی دانشجویان پسر دارای سنوات🔴♨️
١٣٩٨/٠٥/٠١

♨️🔴اطلاعیه مهم نظام وظیفه🔴♨️
👨🏼قابل توجه دانشجویان پسر👨🏼

✳️به اطلاع کلیه دانشجویان پسر دانشگاه می رساند، مسئولیت پیگیری و تمدید معافیت تحصیلی نظام وظیفه دانشجویان، به عهده خودشان می باشد.

♨️لذا کلیه دانشجویانی که به هر دلیلی نتوانسته اند در سنوات مجاز تحصیلی خود، دروس چارت رشته خود را به اتمام رسانده و فارغ التحصیل شوند و در ترم گذشته از هر یک از کمیسیون های موارد خاص (🔹داخلی یا 🔸استانی)، مجوز افزایش سنوات گرفته اند، می بایست در اولین فرصت ممکن با مراجعه به آقای دستگردی، شرایط مهلت معافیت تحصیلی نظام وظیفه خود را بررسی نموده و در صورت نیاز، با مراجعه به 🔹سازمان نظام وظیفه یا 🔸مراکز پلیس +10 نسبت به تمدید سنوات نظام وظیفه خود اقدام کنند.

👌⛔️مجدداً یادور می شود، مسئولیت انجام کلیه امور نظام وظیفه جهت اخذ معافیت تحصیلی و یا تمدید آن به عهده خود دانشجو می باشد و عواقب ناشی از قصور، بی توجهی و تاخیر در انجام امور به عهده شخص دانشجو خواهد بود و دانشگاه مسئولیتی در این زمینه ندارد.

📣به دوستان خود نیز اطلاع دهید.