🔴 اطلاعیه مهم... قابل توجه کلیه فارغ التحصیلان دارالفنون
١٣٩٨/٠٥/١٤

♨️قابل توجه کلیه دانش آموختگان (فارغ التحصیلان) دارالفنون♨️

✳️به اطلاع کلیه فارغ التحصیلان عزیز می رساند، با توجه به دستورالعمل جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سیستم ارائه مدارک فراغت از تحصیل دانش آموختگان و لزوم ثبت اطلاعات دانش آموختگان در 🔹سامانه سجاد وزارت علوم، لازم است کلیه فارغ التحصیلان پس از انجام تسویه حساب کامل با دانشگاه، الزاماً ✍️فرم درخواست صدور مدارک فراغت از (اعم از 🔸گواهی موقت، 🔹دانشنامه و 🔸تائیدیه تحصیلی) را نزد کارشناس آموزش دارالفنون تکمیل نمایند تا روند صدور مدارک فراغت از تحصیل ایشان آغاز گردد.

🔴لازم به ذکر است، امکان تحویل هیچگونه مدرک فراغت و تائیدیه تحصیلی بدون (1) انجام تسویه حساب نهائی و (2) تکمیل و  تحویل فرم درخواست صدور مدارک فراغت از تحصیل، و (3) تائید درخواست در سامانه سجاد امکانپذیر نمی باشد و مشمول مرور زمان خواهد گردید. ⛔️

👌همچنین بازه زمانی درخواست فارغ التحصیل جهت صدور مدرک تا زمان اماده شدن مدارک جهت ارائه، وابسته به زمان انجام امور در سامانه سجاد می باشد و ارتباطی به دارالفنون ندارد.

📣به دوستان خود نیز اطلاع دهید.