📣 اطلاعیه مهم ثبت نام رایگان آزمون های سال 1398 در سایت سنجش توسط دارالفنون
١٣٩٧/١٢/١٣

📣 اطلاعیه ثبت نام رایگان در سایت سنجش جهت پذیرش دانشجو بدون آزمون و از طریق سوابق تحصیلی 📣
📅 ورودی مهر 1398

✳️ نظر به اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت ­نام از متقاضیان ورود به دانشگاه­ ها  در مقاطع تحصیلی مختلف جهت ورودی مهر 1398، میسر گردیده است.
 بر همین اساس دانشگاه غیردولتی دارالفنون با بیش از 10 سال سابقه فعالیت آموزشی و دانشگاهی در استان قزوین، با تنوع  رشته­ های مختلف در مقاطع تحصیلی ذیل، در این مرحله اقدام به پذیرش دانشجو می نماید.

(1)مقطع کاردانی پیوسته (فنی) جهت فارغ­ التحصیلان دیپلم هنرستان و کار- دانش، با 15 رشته تحصیلی؛

(2)مقطع کارشناسی پیوسته جهت کلیه فارغ ­التحصیلان پیش ­دانشگاهی (ریاضی، تجربی، انسانی)، با 9 رشته تحصیلی؛

(3)مقطع کاردانی به کارشناسی جهت فارغ ­التحصیلان کاردانی، با 14 رشته تحصیلی؛

(4)  مقطع کارشناسی­ ارشد جهت فارغ التحصیلان کارشناسی، با 4 رشته تحصیلی. (رشته­ های ارشد با آزمون می­باشد. (

بدیهی است متقاضیان، جهت کسب اطلاعات بیشتر می­توانند به طرق ذیل اقدام نمایند:

(1) مراجعه حضوری به آدرس دانشگاه غیردولتی دارالفنون: قزوین، میدان شهید حسن ­پور، پشت مجتمع ادارات، بلوار شهید باهنر، جنب پمپ گاز، نبش خیابان مدیریت، (محل سابق پردیس دانشگاه فرهنگیان)، دانشگاه غیردولتی دارالفنون، واحد آموزش. مدیر محترم واحد آموزش: سرکار خانم رضائی.

(2)  تماس تلفنی با واحد آموزش دارالفنون: 33375676-028 و 33373815-028 داخلی 203 و 114 و یا تماس با شماره تلفن همراه:  09192624235

(3) مراجعه به وب سایت رسمی دانشگاه غیردولتی دارالفنون: www.darolfonoon.ac.ir

(4) مراجعه به کانال تلگرام رسمی دانشگاه غیردولتی دارالفنون:  https://telegram.me/DarolfonoonUni

خاطر نشان می­ گردد، امکان مراجعه حضوری، مشاوره رایگان و نیز اقدام جهت ثبت ­نام رایگان در سایت سازمان سنجش برای کلیه متقاضیان رشته- محل­ های دارالفنون در محل دانشگاه (به آدرس فوق) مهیا می­باشد.

مدارک لازم جهت ثبت نام اولیه: تصویر شناسنامه، تصویر کارت ملی، یک قطعه عکس، کپی آخرین مدرک تحصیلی، کپی ریزنمرات نهائی آخرین مدرک تحصیلی و تکمیل فرم درخواست (در محل دانشگاه).

مهلت ثبت ­نام: بر اساس مجوزهای ثبت­ نام صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مشخص و اعلام می­گردد. .(

جدول و لیست رشته مقاطع دایر دانشگاه غیردولتی دارالفنون - سال تحصیلی 99-1398