🍗🥄اطلاعیه شیوه سفارش و رزرو روزانه غذای دانشجوئی
١٣٩٧/٠٧/٢٤

🍗🥄اطلاعیه غذای دانشجوئی📣

✳️به اطلاع کلیه دانشجویان در حال تحصیل میرساند، از امروز (📅24 مهر) امکان خرید و رزرو غذای دانشجوئی بصورت روزانه وجود دارد. جهت اطلاع بیشتر، جزئیات آن به شرح ذیل اعلام میگردد:

💎انواع غذاهای قابل تهیه:
چلوکباب کوبیده؛
چلو جوجه
زرشک پلو با مرغ؛
چلو خورشت قورمه سبزی.
🔻که در هر روز با توجه به اعلام آشپز پیمانکار امکان انتخاب غذا بین دو مورد از لیست بالا وجود خواهد داشت.

💰قیمت غذا:
👈مبلغ دریافتی بابت هر پرس غذای دانشجوئی از دانشجویان محترم، به میزان 💳 40.000 ریال می باشد که مابه التفاوت آن با قیمت اصلی و واقعی غذا، توسط خود دانشگاه پرداخت میگردد.

⏰زمان سفارش دادن:
👈دانشجویان برای سفارش غذای هر روز، 🔻حداکثر تا روز اداری قبل از روز موردنظر مهلت دارند. زیرا جمع بندی سفارش روزانه غذای دانشجوئی هر روز، در پایان وقت اداری روز قبل از آن به آشپز اعلام گردیده و امکان حذف یا افزودن غذا به لیست، پس از زمان مذکور وجود نخواهد داشت.

🚶شیوه سفارش:
👈دانشجویان میبایست با در دست داشتن کارت بانکی عضو شتاب، تا پایان وقت اداری روز قبل از روز سفارش، با مراجعه به واحد اداری- مالی دانشگاه (سرکار خانم اسماعیلی) اقدام به سفارش و رزرو غذای خود نمایند.

🔸به دوستان خود نیز اطلاع دهید.

🆔Admin:    👉 @DarolfonoonUniversity