♨️✳️ اطلاعیه آغاز نیمسال اول سال تحصیلی 98-1397 و نحوه تشکیل کلاسها
١٣٩٧/٠٦/٢٤

🎊🌹 ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
🙏💐 و آرزوی موفقیت در سال جدید برای همه دانشجویان

🔴♨️ نکات مهم آغاز سال تحصیلی به شرح ذیل اعلام میگردد:

1- کلیه گروه های درسی تئوری و نظری (به حد نصاب رسیده) نیمسال 1-97، طبق برنامه داخل سیستم جامع آموزشی، از روز یکشنبه (📅25 شهریور)، 👈برای دانشجویان در حال تحصیل (قدیمی)👉 آغاز خواهد گردید و نیز ملاک حضور و غیاب اساتید قرار میگیرد؛

2- کلیه گروه های درسی تئوری- عملی، عملی، آزمایشگاهی، کارگاهی و تربیت بدنی، از بعد از حذف و اضافه، (📅14 مهر ماه) تشکیل خواهد گردید؛

3- کلاسهای کلیه دانشجویان جدیدالورود کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد، از روز 7 مهر ماه  به بعد آغاز خواهد گردید؛

4- گروه های درسی زیر حدنصاب تشکیل، پس از اتمام دوره حذف و اضافه نیمسال 1-97، توسط واحد آموزش تعیین تکلیف شده و در مورد تشکیل یا حذف آنها تصمیم گیری میشود و تا آن زمان، تشکیل نخواهند شد.

5- کلیه گروه های صرفاً نظری (تئوری) که به حد نصاب تشکیل (لیست زیر) رسیده باشند، از فردا (📅یکشنبه 25 شهریور) تشکیل خواهند گردید و عدم حضور دانشجویان عزیز و اساتید ارجمند، به منزله غیبت خواهد بود.

♨️✳️حدنصاب تشکیل گروه های درسی مختلف، بر اساس نوع درس، به شرح ذیل میباشد:
🔻کلیه دروس عمومی: 🔹حداقل 20 نفر
🔺کلیه دروس علوم پایه: 🔸حداقل 18 نفر
🔻کلیه دروس تخصصی: 🔹حداقل 16 نفر
🔺کلیه دروس تئوری- عملی: 🔸حداقل 14 نفر
🔻کلیه دروس عملی، کارگاهی و تربیت بدنی: 🔹حداقل 10 نفر

🔹توضیح🔹
👈میزان دانشجویان انتخاب واحد کرده و موجود در هر یک از گروه های درسی (جهت تشخیص رسیدن به حدنصاب) از طریق سیستم جامع و بخش انتخاب واحد برای 🔸دانشجویان و بخش ابلاغ درسی برای 🔸اساتید، قابل مشاهده خواهد بود.
❇️از کلیه دانشجویان تقاضا میشود، به اطلاعیه های کانال رسمی دانشگاه توجه کامل کرده و با دقت مطالعه نمایند؛ تا مشکلی برای ایشان در ایام برگزاری کلاسها ایجاد نگردد.

🆔Admin:    👉 @DarolfonoonUniversity