♨️ زمانبندی انتخاب واحد با تاخیر نیمسال اول (1-99) سال تحصیلی 1400-1399
١٣٩٩/٠٦/١٠

زمانبندی انتخاب واحد با تاخیر نیمسال اول (1-99) سال تحصیلی 1400-1399 اعلام گردید:

♨️♨️♨️ آخرین اخطار♨️♨️♨️

🔴🔴🔴آخرین فرصت🔴🔴🔴

🚫 انتخاب واحد با تاخیر 1-99
✳️با توجه به مراجعات برخی از دانشجویان و درخواست تمدید دوره انتخاب واحد، نیمسال 1-99، برای آخرین بار و بر اساس جدول فوق، با تمدید انتخاب واحد موافقت گردید.

⛔️پس از مهلت نهائی فوق، کلیه دانشجویان فاقد انتخاب واحد، فوراً به وضعیت عدم مراجعه و مرخصی تحصیلی تغییر وضعیت خواهند یافت و هیچ مساعدتی مقدور نخواهد بود.

✅زمان رسمی شروع ترم اول سال 1400-1399، از روز دوشنبه مورخ 1399/06/17 می باشد
☑️امکان تغییر در برنامه پس از دوره انتخاب واحد وجود دارد
☑️حتماً در دوره انتخاب واحد با تاخیر و دوره حذف و اضافه، مجدداً پروفایل دروس انتخابی خود را چک کنید
✅رعایت مقررات و قوانین آموزشی در انتخاب واحد به عهده دانشجو است.

زمانبندی انتخاب واحد نیمسال اول (1-99) سال تحصیلی 1400-1399 اعلام گردید:

✅📣 برنامه انتخاب واحد نیمسال اول (1-99) 📅

✅زمان شروع ترم اول سال 1400-1399، برای کلاس ها و گروه های درسی به حدنصاب رسیده، از روز دوشنبه مورخ 1399/06/17 می باشد
⭕️کلاسهای زیر حدنصاب تشکیل، پس از اتمام حذف و اضافه تشکیل خواهند گردید.
☑️فرصت انتخاب واحد تمدید نخواهد گردید
✅امکان تغییر در برنامه پس از دوره انتخاب واحد وجود دارد
✅رعایت مقررات و قوانین آموزشی در انتخاب واحد به عهده دانشجو است
☑️با توجه به ترافیک پرداخت شهریه در روز انتخاب واحد، 🔻پرداخت شهریه خود را قبل از ایام فوق انجام دهید
✅هرگونه اقدام در زمینه 🔸تخفیف، 🔹تقسیط، 🔸اعتبار و ... در مورد شهریه را قبل از آغاز انتخاب واحد صورت دهید
☑️⛔️ انتخاب واحد دانشجویان در شرایط کمیسیون موارد خاص (داخلی و استانی) که رای مثبت از سامانه سجاد دریافت نکرده اند، مورد تایید نمی باشد و در صورت عدم اخذ مجوز از کمیسیون، انتخاب واحد ایشان باطل خواهد گردید.

🔸به دوستان خود نیز اطلاع دهید.
🆔Admin:    👉 @DarolfonoonUniversity