تصویب و ابلاغ جدول شهریه ثابت و متغییر سال تحصیلی 98-1397 در آخرین جلسه هیأت امناء دانشگاه
- تصویب میزان شهریه ثابت و متغییر دانشجویان در سال تحصیلی 98-1397:
- با نظر هیات امناء دانشگاه دارالفنون در جلسه مرداد ماه سال 1397، شهریه های ثابت و متغییر دانشگاه برای دانشجویان ورودی سال 1397، به میزان 20%، نسبت به سال گذشته افزایش یافت.
١٣٩٧/٠٥/١٤

باسمه تعالی

با توجه به اینکه دانشگاه دارالفنون، طی 3 سال تحصیلی گذشته و با نظر هیأت امناء دانشگاه، هیچگونه افزایشی در میزان شهریه های دانشجوئی نداشته است؛ در جلسه مرداد ماه سال 1397 هیأت امناء دانشگاه، مصوب گردید که شهریه های ثابت و متغییر دانشجویان ورودی سال 1397 و برای سال تحصیلی 98-1397 به میزان 20% نسبت به سال قبل افزایش یابد.

بر همین اساس و با استناد به بخشنامه شماره 4/102009 مورخ 1395/08/18 معاون محترم وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و دستورالعمل شماره 15/230090 مورخ 1395/10/18 مشاور محترم وزیر علوم و رئیس هیاتهای امناء وزارت، مبلغ مصوب شهریه فرهنگی دانشجویان در هر نیمسال تحصیلی می بایست همراه با شهریه ثابت آن نیمسال اخذ گردیده و از دریافت جداگانه مبلغ اجتناب گردد.
لذا بر اساس مصوبه هیأت امناء مؤسسه در جلسه فوق الذکر، از نیمسال اول سال تحصیلی 97-1396، مبلغ شهریه فرهنگی دانشجویان در هر نیمسال به شهریه ثابت آن نیمسال افزوده و دریافت میگردد و شهریه جداگانه ای به نام شهریه فرهنگی اخذ نخواهد شد.

لذا با توجه به مصوبه اخیر هیأت امناء دانشگاه، جداول شهریه ثابت و متغییر هر یک از مقاطع تحصیلی در سال تحصیلی 98-1397 به شرح جداول ذیل خواهد بود.
(***خاطر نشان میگردد، شهریه ثابت کلیه دانشجویان، در طول سنوات مجاز تحصیل ایشان بر همان اساس شهریه ثابت سال ورود خودشان محاسبه میگردد و مشمول افزایش نخواهد بود و پس از اتمام سنوات مجاز تحصیلی بر اساس شهریه ثابت ورودی های سال جاری محاسبه خواهد گردید.)

جدول شهریه کاردانی پیوسته، ورودی سال 1397

جدول شهریه کارشناسی پیوسته (آزمون سراسری)، ورودی سال 1397