آغاز ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی (کارشناسی ناپیوسته) سال 1397
تاریخ، شرایط و جزئیات ثبت نام در دوره کاردانی به کارشناسی سال 1397 اعلام گردید:
١٣٩٧/٠٢/٢٥

♨️آغاز ثبت نام کاردانی به کارشناسی (کارشناسی ناپیوسته) سال 1397 در سایت سازمان سنجش

✳️طبق اعلام سایت رسمی سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت نام دوره های کاردانی به کارشناسی (کارشناسی ناپیوسته) سال 1397، از تاریخ 📅🔵شنبه 1397/02/23 لغایت تاریخ📅🔴شنبه 1397/02/29 آغاز شده و ادامه خواهد داشت.

🖥متقاضیان جهت ثبت نام بر روی لینک زیر کلیک نمایند:
👉 http://register2.sanjesh.org/NoetRgk2k9702/

لیست نام وکد رشته های کاردانی به کارشناسی دارالفنون در سال 1397

🔴◀️همچنین به اطلاع کلیه دانشجویان در حال تحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته کلیه دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی که به هر دلیلی بیش از دو نیمسال مشروط شده و یا شرایط تحصیل ایشان به نحوی است که که احتمال گذراندن کلیه واحدهای درسی رشته خود را در طول سنوات مجاز ندارند، می رساند:

◀️با توجه به برخی امکاناتی که وزارت علوم و سازمان سنجش در شیوه انصراف و ثبت نام مجدد و معادلسازی دروس، برای داوطلبان تحصیل در دانشگاه ها در نظر گرفته است، لذا به کلیه دانشجویان کاردانی به کارشناسی در حال تحصیل که 🚩وضعیت فعلی تحصیلی ایشان چندان مناسب نمی باشد،🚩 توصیه می گردد، جهت دریافت مشاوره مناسب و اقدام به موقع برای ثبت نام سال 1397، 🔴هر چه سریعتر (حداکثر تا 📅تاریخ 1397/02/29) به مدیر آموزش یا معاون آموزشی دانشگاه دارالفنون مراجعه نمایند.

با آرزوی موفقیت
دانشگاه غیر دولتی دارالفنون