اطلاعیه حذف اضطراری نیمسال اول (1-96)
شرایط، ضوابط و زمانبندی حذف اضطراری نیمسال دوم، از سوی معاونت آموزشی دانشگاه اعلام گردید:
١٣٩٦/٠٩/١٢

اطلاعیه حذف اضطراری نیمسال اول 97-1396

به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز می رساند، زمان حذف اضطراری نیمسال اول سال تحصیلی 97-1396 بر اساس تقویم آموزشی مصوب دارالفنون، از روز یکشنبه  19 آذر ماه لغایت روز پنج­شنبه  23 آذر ماه 1396 می­ باشد و  به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

همچنین دانشجویان عزیز به موارد زیر جهت اقدام به حذف اضطراری توجه نمائید، در غیر این­صورت مسئولیت عواقب آموزشی هرگونه اشتباه متوجه شخص دانشجو خواهد بود.

1) درس حذف شدۀ مورد نظر نمی­ تواند از دروس عملی یا کارگاهی باشد. (فقط دروس نظری یا نظری-عملی قابل حذف می­ باشند.)
2)   فقط یک عنوان درسی قابل حذف در موعد حذف اضطراری می ­باشد.
3) تعداد واحدهای باقیمانده دانشجو بعد از حذف نباید  کمتر از 12 واحد شود.
4)   دانشجو نباید بیش از 3/16  جلسات کلاس مورد نظر را غیبت کرده باشد.
5)   فرم حذف اضطراری باید به تأئید استاد مربوطه، مدیر گروه و مدیر آموزش رسیده باشد و سپس تحویل واحد آموزش گردد.

دانشجویان عزیز می­ توانند جهت دریافت فرم حذف اضطراری از لینک زیر استفاده نموده و پس از تکمیل و به امضاء رساندن آن، فرم تکمیل­ شده را حداکثر تا مهلت فوق (23 آذر ماه 1396) به کارشناس آموزش تحویل دهند.

توجه:
مهلت تعیین شده، تحت هیچ شرایطی تمدید نگردیده و به درخواست­ های بعد از تاریخ مذکور، حتی در صورت داشتن تأئید و امضاء رسیدگی نخواهد شد.

با آرزوی موفقیت
واحد آموزش