جدید... دانلود شیوه نامه اجرائی آئین نامه آموزشی مقطع کارشناسی ارشد مؤسسه آموزش عالی دارالفنون
١٣٩٤/٠٦/١١

باسمه تعالی

به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد مؤسسه آموزش عالی دارالفنون می رساند، شیوه نامه اجرائی آموزشی دوره کارشناسی ارشد مؤسسه با استناد به آئین نامه آموزشی دوره های کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پس از طرح در جلسه شماره 3 شورای تحصیلات تکمیلی دارالفنون در تاریخ 1394.06.11، به تصویب نهائی رسید و از تاریخ مذکور لازم الاجرا می باشد.

به کلیه دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد مؤسسه توصیه اکید می گردد، ضمن دریافت شیوه نامه مذکور، نسبت به مطالعه دقیق و کامل کلیه بندهای آن اقدام نموده و روال و اساس انجام امور آموزشی دوره تحصیلات کارشناسی ارشد خود را بر پایه شیوه نامه تصویب شده برنامه ریزی نمایند. بدیهی است، هرگونه ادعای دانشجویان در مورد عدم اطلاع از مفاد و موضوعات شیوه نامه آموزشی، در صورت بروز تخلفات آموزشی از سوی وی قابل قبول نخواهد بود و بر اساس آئین نامه منتشره، با تخلفات آموزشی صورت گرفته برخورد خواهد گردید.

جهت دانلود فایل PDF شیوه نامه اجرائی کارشناسی ارشد روی لینک مقابل کلیک کنید.